Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ostron Normandie med äppelvinägrett

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner

Äppelvinägrett

  • 2 msk hackad schalottenlök
  • 2 msk äpplen, fint tärnade
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk olivolja

Ostron

  • 12 franska ostron, till exempel fine de claire
  • is

Tillbehör

  • lime

Till garnering

  • sjökorall
  • tång

Så här gör du

  1. Äppelvinägrett: Blanda alla ingredienser i en skål.
  2. Ostron: Öppna ostronen och lägg dem på ett stort fat med is.
  3. Skär upp limen i klyftor och lägg på fatet.
  4. Garnera med sjökorall och tång.
  5. Servera äppelvinägretten till ostronen.