Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Öppen lasagne med quornfärs

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 300 g Quorn Färs
  • 1 gul lök (skalad och finhackad) 2 msk tomatpuré
  • Salt & peppar
  • 1 msk olivolja
  • 150 g fetaost
  • 300 g lasagneplattor

Vitlöksfrästa trattkantareller

  • 300 g färska trattkantareller
  • 2-3 vitlöksklyftor (skalade och finhackade) 1 msk olivolja
  • 1 knippe färsk timjan

Så här gör du

  1. Koka upp vatten i en kastrull och salta. Koka lasagneplattorna mjuka, ca 10 min, sila av vattnet och håll dem varma.
  2. Fräs svampen i torr panna tills de krympt till hälften av sin storlek, tillsätt olivolja och vitlök. Salta och peppra, vänd ner hackad timjan.
  3. Fräs Quorn Färs och gul lök med tomatpuré i ca 5 minuter. Salta och peppra.
  4. Montera lasagnen på en tallrik genom att varva plattor, svamp och färs. Toppa med smulad fetaost.