Nyttiga glasspinnar med banan och choklad

CHRISTINA SUNDIEN
Ingredienser
4 portioner
- 2 bananer
- 100 g choklad
- 2 3 msk strössel
- 2 3 msk strössel eller kokosflingor
- 4 glasspinnar, sugrör eller grillpinnar
Så här gör du
- Skala bananerna och skär dem i halvor eller bitar. Tryck in pinnar eller sugrör. Lägg på en bricka klädd med bakplåtspapper och ställ i frysen i minst en timme.
- Smält chokladen. Doppa eller pensla bananerna med den smälta chokladen. Strö snabbt på strössel. Eftersom bananerna är så kalla stelnar chokladen extremt snabbt.
- Servera direkt eller lägg glasspinnarna i frysen en stund till.
1 kommentar om "Nyttiga glasspinnar med banan och choklad"

Du kanske även gillar
Populära recept
seiki
Hur kan detta ens kallas glass? Ett glas mjölk med en jordgubbe är väl då en smoothie