Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Nyttig Vaniljkesella pannkaka

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

1 portion
  • 1 dl Lindahls vaniljkvarg
  • 2 Ägg
  • 
eventuellt en nypa salt
  • Smör eller rapsolja till stekning
  • 1 dl blandade bär,
  • 0,5 dl Keso

Så här gör du

  1. Blanda samman ägg med kvarg, vispa smeten jämn.
  2. Hetta upp en stekpanna med lite smör eller olja. Pannkakan ska stekas långsamt då den behöver lite tid på sig, cirka 5 minuter. Häll smeten i pannan, dra försiktigt med en träkniv så att den inte bränner i botten. När smeten känns fast, lägg upp den på en tallrik. Den ska inte vändstekas!
  3. Servera med valfria bär och keso!