Logga in här

Mini delipizzor

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

8 st
  • 1 förpackning glutenfri pizzadeg
  • 1 1/2 dl riven ost
  • 1 dl pesto
  • 8 soltorkade tomater
  • 4 cocktailtomater, delade
  • 1 msk jungfruolja
  • färska örter
  • 1/2 dl flagad parmesan
  • flingsalt
  • nymald svartpeppar

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Rulla ut degen tillsammans med bakplåtspapperet. Ta ut degrundlar, cirka 9 cm i diameter, och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Fördela över pizzaosten och grädda i mitten av ugnen i cirka 10 minuter eller tills pizzorna har fått fin färg.
  3. Toppa varje pizza med en matskedsstor klick pesto, en soltorkad tomat och en cocktailtomathalva. Droppa över jungfruolja och garnera med örter och parmesan. Salta och peppra.