Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Min franska lunchsallad

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

2 portioner
  • 400 g kokt färskpotatis
  • 1 burk sardiner i olja
  • ½ dl urkärnade kalamataoliver
  • 1 knipplök
  • 2 kokta ägg

Dressing

  • 1 tsk fransk senap
  • ½ msk rödvinsvinäger
  • 2 msk god olivolja
  • salt och nymalen svartpeppar

Så här gör du

  1. Dela potatisen i grova bitar och lägg dem i en skål eller på ett fat. Blanda med oliver, löken i tunna skivor och sardinerna i bitar. Vispa ihop dressingen och häll den över. Garnera med äggen skurna i kvartar. Servera med ett gott bröd.