Melonglass

CHRISTINA SUNDIEN
Ingredienser
4 portioner
- 700 g melon
- 250 g Kesella vanilj
- 1 tsk vaniljsocker
- våffelstrutar
- strössel
Så här gör du
- Skär ut melonköttet i kuber. Frys kuberna (observera att det är lättare om du lägger kuberna i ett enda lager och inte på varandra, gärna med lite mellanrum, annars bildar de lätt en stor klump som är svår att mixa).
- Mixa det frysta melonköttet med Kesella och vaniljsocker. Servera i strutar, gärna med lite strössel.
5 kommentarer om "Melonglass
"

Du kanske även gillar
Populära recept
Alekzandra
Jag undrar om det finns något recept på gluten och sockerfria glassrån. Det kanske inte går att göra (ej med glutenfri mix) utan med mandelmjöl ovs.. Men tänkte ändå fråga.
Mitt Kök
Glutenfria glassrån? Det borde vi vill kunna fixa! Återkommer!
Alekzandra
Har ni kommit på något glutenfritt rån?:)
Bibbi Balou
Jag förstår inte hur ni får den fast för ilägg i strut. Min blev rinnig.
Mitt Kök
Hej Bibbi,
För att den ska få en tillräckligt hårt konsistens så måste melonbitarna ha fryst ordentligt, kanske hade du dem lite för kort tid i frysen? Hoppas på bättre resultat nästa gång! 🙂
Mvh, Beatrice
Mitt kök