Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Matjessill med äggsallad & brynt smör

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

  • 2-3 matjessillfiléer

  • 1/2 rödlök

  • 3 ägg, hårdkokta

  • 50 g smör

  • 2 msk hackad dill


Så här gör du

  1. Skär sillen i bitar och lägg dem på ett serveringsfat.

  2. Skala och finhacka löken. Skala och hacka äggen.

  3. Fördela löken över sillen. Toppa med äggen.

  4. Lägg smöret i en stekpanna och låt den smälta på medelstark värme. Bryn den sedan under omrörning tills det är gyllene i färgen. Skeda smöret över sillen, garnera med dillen och servera genast.