Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Marinerad rostbiff med coleslaw

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner

Coleslaw

  • 300 g vitkål
  • 150 g grillad paprika
  • 1 dl majonnäs
  • 1/2 dl crème fraiche
  • salt och peppar

Rostbiff

  • 600 g färdig rostbiff i skivor
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 100 g salladslök
  • lite färsk persilja

Så här gör du

  1. Strimla vitkålen fint. Skär paprikan i bitar. Blanda vitkålen och paprikan med majonnäs och crème fraiche i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  2. Dela rostbiffen i mindre bitar om skivorna är för stora.
  3. Häll olivolja i en skål och blanda med vinäger, salt och peppar. Lägg i rostbiffen och låt marinera en stund.
  4. Strimla salladslöken och strö över köttet. Dekorera med färsk persilja.