Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Mango- och kokosglass

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 2 st färsk mango
  • 1 st mogen banan
  • 1 dl kokos
  • 1 msk agavesirap

Så här gör du

  1. Skär av mangons platta sidor. En bred mittbit blir kvar med kärnan i. Snitta sidobitarna ända ned till skalet, men inte igenom, i kuber. Vräng upp kuberna och skär loss dem. Dela bananen i cm stora bitar. Lägg in frysen helst kvällen innan man gör glassen. Ta ut den frysta frukten och låt den tina i ca 5 min. Lägg ner frukten i en matberedare tillsammans med 0,75 dl kokosflingor och agavesirap. Mixa sedan slätt. Toppa med kokos vid servering.