Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Löjromschips

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Lyxig förrätt som du svänger ihop om du bara har en kniv, en skärbräda och fem minuter. Nyår, midsommar eller påsk – alltid festligt och gott!

Recept hämtat ur boken “Supergott och supersnabbt” av Jessica Frej (Bonnier fakta). Boken hittar du exempelvis på Adlibris.

Ingredienser

4 portioner
  • ½ rödlök
  • 20 lättsaltade potatischips
  • 50 g löjrom
  • 1 dl crème fraiche
  • färsk dill

Så här gör du

  1. Skala och finhacka rödlöken.
  2. Lägg chipsen på ett fat. Toppa varje chips med lök, löjrom och crème fraiche.
  3. Avsluta med lite dill. Servera genast!