Logga in här

Linspastagryta

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 9 st har redan röstat

Ingredienser

2 portioner
  • 1/2 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk rapsolja
  • 2 dl passerade tomater
  • 1/2 grönsaksbuljongtärning
  • 1 msk fryst basilika
  • 4 dl vatten
  • 100 g linspasta fusilli
  • 1 1/2 dl frysta sojabönor
  • 4 soltorkade tomater i olja, hackade
  • 10 urkärnade svarta kalamataoliver
  • 50 g fetaost

Så här gör du

  1. Förbered genom att skala och hacka gul lök och vitlök fint och lägg i en plastburk med lock.
  2. Stek löken mjuk i olja i en gryta på stormköket. Slå på passerade tomater, buljong och vatten och låt koka upp
  3. Tillsätt pastan och koka i cirka 8 minuter. Tillsätt sojabönorna och låt dem bli varma.
  4. Garnera med soltorkade tomater, oliver och smulad fetaost.