Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Lindströms oxfilétartar

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 400 g oxfilé
  • 2 hackade schalottenlökar
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 dl fintärnade inlagda rödbetor
  • 1 dl fintärnad saltgurka
  • salt
  • nymald svartpeppar

Topping

  • 125 g kesella
  • 3 tsk färskriven pepparrot
  • kapris
  • gräslök

Så här gör du

  1. Halvtina oxfilén och skär den i fina tärningar. Blanda med resten av ingredienserna. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda kesella och pepparrot.
  3. Lägg upp tartaren på skedar eller i snapsglas. Toppa med en klick pepparrotskräm och kapris. Strö över hackad gräslök.