Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

LIME PANNACOTTA med Hallonsås

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 15 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 4 dl Vispgrädde
  • 1,2 dl Gelésocker från Dansukker
  • 1,5 tsk Vaniljsocker
  • 1 st färskpressad Lime
  • 200 g frysta Hallon
  • 2,5-3 msk Florsocker

Så här gör du

  1. Lägg alla ingredienser till Pannacottan i en kastrull. Rör om och koka upp - på medelhög värme
  2. Låt koka i 1-1,5 minut och häll genast upp i portionsglas
  3. Ställ in i kyl och låt stelna - minst 1 timme
  4. Hallonsås: koka upp hallon och florsocker i en kastrull - på svag värme
  5. När bären tinat passera dem genom en sil så att du får en sås
  6. Låt hallonsåsen svalna innan du häller den över Pannacottan