Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Laxlasange

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 4 st Laxfiléer
  • 12 st Lasangeplattor
  • 500 g Keso
  • 500 g Tomatkross
  • 0,5 st Squash
  • 75 msk Fryst spenat
  • 1 st Gul lök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl Riven ost

Så här gör du

  1. Sätt på ugnen på 175grader
  2. Skala och hacka löken och fräs i stekpanna.
  3. Tillsätt tomtakross, keso och spenat. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar
  4. Skär laxenfileerna i skivor. Lägg åt sidan.
  5. Skär squash i smala bitar och lägg åt sidan
  6. Lägg lasangeplattor i botten av en ugnfastform och ha på 1/3 av såsen. Lägg på hälften av laxskivor och squash. Ha på lasangeplattor igen och ha på 1/3 av såsen och resten av lax och squash.
  7. Lägg på resten av lasagneplattorna och ha på resten av såsen. Strö över riven ost.
  8. Tillaga i nedre delen av ugnen i 40min tills att den fått fin färg och lasagnen är mjuk

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.