Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Laxlasange

Betyg: 2/5 Sätt ditt betyg. 2 st har redan röstat

En krämig och god lasagne som är gjord på keso

Ingredienser

4 portioner
  • 4 st Laxfiléer
  • 12 st Lasangeplattor
  • 500 g Keso
  • 500 g Tomatkross
  • 0,5 st Squash
  • 75 msk Fryst spenat
  • 1 st Gul lök
  • Salt
  • Peppar
  • 2 dl Riven ost

Så här gör du

  1. Sätt på ugnen på 175grader
  2. Skala och hacka löken och fräs i stekpanna.
  3. Tillsätt tomtakross, keso och spenat. Låt koka ihop och smaka av med salt och peppar
  4. Skär laxenfileerna i skivor. Lägg åt sidan.
  5. Skär squash i smala bitar och lägg åt sidan
  6. Lägg lasangeplattor i botten av en ugnfastform och ha på 1/3 av såsen. Lägg på hälften av laxskivor och squash. Ha på lasangeplattor igen och ha på 1/3 av såsen och resten av lax och squash.
  7. Lägg på resten av lasagneplattorna och ha på resten av såsen. Strö över riven ost.
  8. Tillaga i nedre delen av ugnen i 40min tills att den fått fin färg och lasagnen är mjuk