Laxburgare med grönkål

Ingredienser
4 portioner
- 250 g lax
- 1 dl grönkål
- 1 st ägg
- 1 tsk örtsalt
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk curry
- 1 msk smör
- 0,5 st zucchini
- 6 st sparris
Så här gör du
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Tina laxen och mixa den. Strimla fint grönkålen och blanda med laxen, tillsätt även ägget.
- Krydda laxblandningen med örtsalt, lökpulver och curry.
- Forma smeten till burgare och lägg på en ugnssäker form.
- Sätt in i ugnen i ca 15 minuter.
- Skär sparrisen i centimeterstora skivor, gör samma sak med zucchinin.
- Stek grönsakerna i smör och lite örtsalt tills dom är lite mjuka och gyllenbruna.

Du kanske även gillar
Populära recept