Kycklingrullader

Olof Abrahamsson
Kycklingrullar med god fyllning som kokas i härlig sås.
Ingredienser
4 portioner
- 600 g kycklingfilé
- 140 g bacon
- 1 rödlök
- smör eller margarin
- 4 soltorkade tomater
- 100 g färskost
- salt & peppar
- 3 dl vatten
- 2 msk kycklingfond
- 2 dl vispgrädde
- 4 morötter
Så här gör du
- Dela kycklingfiléerna på längden om de är hela. Skär bacon i bitar och skala och hacka löken.
- Fräs bacon och lök i smör i stekpanna. Blanda med hackade tomater och färskost. Fördela på kycklingen och rulla ihop. Blir det fyllning över så klicka i den i såsen.
- Fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och bryn i smör.
- Tillsätt vatten, fond, grädde och skalade morötter i bitar. Småkoka under lock i åtta minuter.
- Smaka av med salt och peppar och servera med ris och sallad.

Du kanske även gillar
Populära recept