Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kycklingrullader


Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner

  • 600 g kycklingfilé

  • 140 g bacon

  • 1 rödlök
  • 
smör eller margarin

  • 4 soltorkade tomater
  • 
100 g färskost

  • salt & peppar

  • 3 dl vatten

  • 2 msk kycklingfond

  • 2 dl vispgrädde

  • 4 morötter


Så här gör du

  1. Dela kycklingfiléerna på längden om de är hela. Skär bacon i bitar och skala och hacka löken.

  2. Fräs bacon och lök i smör i stekpanna. Blanda med hackade tomater och färskost. Fördela på kycklingen och rulla ihop. Blir det ­fyllning över så klicka i den i såsen.

  3. Fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och bryn i smör.

  4. Tillsätt vatten, fond, grädde och ­skalade morötter i bitar. Småkoka under lock i åtta minuter.

  5. Smaka av med salt och peppar och servera med ris och sallad.