Logga in här

Kyckling och paprikagryta

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 25 st har redan röstat

Ingredienser

7 portioner
  • 500 g Kycklingfilé
  • 1 st Stor gul lök
  • 1- 2 st Paprika
  • 2-3 dl Chilisås
  • 1 dl Ketchup
  • 3 dl Creme fraiche
  • 1 dl Grädde
  • 6 dl Mjölk
  • Valfri mängd Svart & vitpeppar
  • Valfri mängd Salt
  • Redning

Så här gör du

  1. Börja med att steka upp lök tills den får en gyllene färg.
  2. Lägg sedan i kycklingen som du skurit i inte för stora bitar.
  3. Tillsätt övriga ingredienser FÖRUTOM paprikan och koka upp i 10 minuter på svag värme.
  4. Gör en redning så att såsen blir lite tjockare.
  5. Avsluta med den skivade paprikan och koka vidare i 10 minuter på svag värme.
  6. Servera med ett gott ris, basmati eller jasminris rekommenderas till denna rätt.