Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kyckling med kvarg,keso,spenat och couscous röra

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg

Protein rikt och fett snålt. Kycklingen kan bytas ut mot t.ex torsk/Alaska Pollock. Går lika bra att köra utan couscous om man vill skippa kolhydraterna.

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g kyckling
  • 500 g kvarg
  • 300 g keso
  • 200 g spenat
  • 100 g couscous

Så här gör du

  1. Häll i spenaten i en kastrull och fyll på med 3dl vatten och värm upp tills spenaten är klar, dra upp värmen tills vattnet kokar. Ta bort från plattan och häll i couscousen och lägg på ett lock. Låt stå 3min.
  2. Skär upp kycklingen/fisken i valfri storlek och stek.
  3. Rör ner kvarg och keso och ställ på den avslagna plattan så röran får lite värme.
  4. Krydda efter egen smak. Klart!