Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Krämig rödbets- och fetadipp

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 1-2 kalla, kokta rödbetor
  • 1 ask cream cheese, till exempel Philadephia, 300 g
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 100 g fetaost
  • 1-2 krm flingsalt
  • nymalen svartpeppar

Så här gör du

  1. Skala och riv rödbetan fint.
  2. Lägg cream cheese i en matberedare monterad med en kniv. Tillsätt rödbetan. Pressa i vitlöken. Smula 2/3 av fetaosten, och kör till en slät dipp.
  3. Lägg dippen i en skål. Smaka av med salt. Smula över resten av fetaosten. Peppra.