Korvstroganoff med persilja och tomat på kokosmjölk

Jenny Sjöberg
Ingredienser
1 portion
- 800 g falukorv med hög kötthalt
- 1 st gul lök, hackad
- 2 st vitlöksklyftor
- 2 msk tomatpuré
- 2 dl krossade tomater
- 0,5-1 msk dijonsenap
- ev. 1 - 1,5 msk kycklingfond
- 2-3 dl kokosmjölk
- 0,5-1 dl persilja, hackad
- örtsalt
- svartpeppar
Så här gör du
- Strimla och fräs korven i kokosolja eller smör ca 5 minuter. Tillsätt hackad lök och vitlök och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, dijonsenap och rör om. Häll i kokosmjölken och kycklingfonden. Koka ca 10 minuter. Tillsätt den hackade persiljan.

Du kanske även gillar