Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kokospannkaka

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

En god och nyttig pannkaka med smak av kokos som passar till frukost, mellanmål eller fika.

Ingredienser

4 portioner
  • 1 dl kokosmjöl
  • 1 dl grahamsmjöl (eller vetemjöl)
  • 1 dl sojamjöl
  • 1 nypa salt
  • 5 dl kokosmjölk
  • 3 st ägg
  • 3 msk ekologiskt kokosfett

Så här gör du

  1. Ta fram en bunke. Blanda i kokosmjöl, grahamsmjöl, sojamjöl och salt.
  2. Slå på kokosmjölk, ägg och kokosfett. Häll smeten i en smörad bakform och baka på 200 grader Celsius i cirka 15 minuter!
  3. Servera med färska bär och sylt.
4 kommentarer om "Kokospannkaka"
  • Pango
    Pango

    Hej .. Grahamsmjöl är väl ändå gjort på vete ? Det vill säga du inte kan ”tagga” det som glutenfritt?!

    Men övrigt så verkar detta väldans gott!

    • Mitt Kök
      Mitt Kök
      svar till Pango

      Hej! Det har du helt rätt i. Vi tar bort den taggen. Tack så mycket!
      /Julia – redaktör Mittkök.se