Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kesoplättar med ost & skinka

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 3 st har redan röstat

Ingredienser

1 portion – (2 plättar)
  • 1 ägg
  • 100 gram keso
  • 0 ,75 msk fiberhusk
  • En nypa salt.

Så här gör du

  1. Mixa allt med stavmixer och klicka smeten i panna med kokosfett eller annan olja. Stek på ganska svag värme (Hälften av maxtemperatur) tills botten är fint gyllengul och plättarna stabila nog att vända, cirka 5 minuter på varje sida.
  2. Lägg ostskivor på en plätt, bred 1-2 tsk dijonsenap på osten, skär en tomatskiva och lägg på och till slut en god skiva skinka, lägg på andra kesoplätten och servera.