Karibisk kycklinggryta

Ingredienser
4 portioner
- 650 g kycklingbitar (smak på världen)
- 30 g kryddmix
- 1 st hackad gul lök
- 1 burk krossade tomater
- 1 dl matlagningsgrädde
- 1 dl kokosflingor (ca 40 g)
- 1 dl russin
- 1 dl vatten
Så här gör du
- Fräs kyckling och lök i lite olja på medelvärme i ca 6 min.
- Tillsätt kryddor och rör om.
- Häll över krossade tomater och matlagningsgrädde.
- Tillsätt russin, kokos och rör om. Låt småkoka i ca 10 min. Servera med kokt ris.
- Smaklig måltid!
2 kommentarer om "Karibisk kycklinggryta"

Du kanske även gillar
waria
Vad är ”Smak på världen” för något? Kollade runt lite och såg att det kom från Kronfågeln men den kunde väl framgå i receptet att det är något eget.. och då också ”kryddmix”
Mitt Kök
Hej! Det har du rätt i förstås, det är inte helt lätt att förstå. Vissa av Mitt köks sponsorer, däribland Kronfågel, har valt att lägga upp egna recept och då är det vanligt att de använder sina egna produkter. I just det här fallet blev det lite svårförståeligt. Tack för din kommentar! /Joel, Mittkök.se