Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Kantarellpasta

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 4 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 500 g Pasta
  • 350 g Kantareller
  • 500 g Stekfläsk
  • 1 st Gul Lök
  • 5 dl Grädde
  • 100 g Parmesanost
  • 1 knippe Färsk Persilja
  • Salt & Peppar

Så här gör du

  1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackning.
  2. Finhacka löken, skär svampen i mindre bitar. Hacka även stekfläsket. Fräs svampen i smör och tillsätt sedan löken.
  3. Fräs fläsket för sig och lägg undan. Häll grädde på svampen och låt koka upp, koka sedan några minuter tills såsen tjocknar. Tillsätt då fläsket.
  4. Rör ihop såsen och pastan. Riv sedan ner parmesanost.
  5. Smaka av med hackad persilja, salt och peppar.