Logga in här

Julens coolaste sill med fetaost

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 50 st har redan röstat

Ingredienser

1 portion
  • 420 g inläggningssill 5 min (1 frp)
  • 2 dl mat yoghurt
  • 150 g fetaost
  • 1 knippe salladslök
  • 1 st grön chili
  • 1 st lime
  • 1 knivspets spiskummin

Så här gör du

  1. Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten.
  2. Skiva chilin tunt och blanda ner, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen.
  3. Tillsätt en knivspets spiskummin och smula ner fetaosten.
  4. Slanta salladslöken fint. Skär önskad storlek av sillfiléerna och blanda ner alltsammans.
  5. Slå upp i en fin burk, stäng locket på burken och förvara i kylskåp ca 1-2 dagar innan ni äter för maximal smak.