Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Jordnötstoppar – recept

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

12 stycken
  • 65 g jordnötssmör, sockerfritt
  • 2 msk kokosolja
  • 1 msk vispgrädde
  • 1 msk lättströ eller sötströ
  • 1 dl jordnötter
  • 50 g mörk choklad, sockerfri

Så här gör du

  1. Blanda jordnötssmör, kokosolja, vispgrädde och lättströ eller sötströ i en kastrull och smält ihop på medelvärme.
  2. Vänd i jordnötterna och klicka upp i små toppar på ett bakplåtspapper. Låt topparna stå i frysen tills de stelnat, det tar cirka 1 timme.
  3. Hacka och smält chokladen i mikron eller i ett vattenbad och ringla över topparna.