Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Jordgubb- och rabarberkompott toppad med raw Mullbär

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

2 portioner
  • 1 dl frysta jordgubbar
  • 0,5 dl ugnsbakad rabarber
  • 1 st ekologisk banan
  • 1 msk chiafrön
  • 1 tsk tahini
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 tsk carob
  • 0,5 dl mullbär
  • agavesirap, frivligt

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg en rabarberstjälk på en plåt. Ringla över lite agavesirap, friviligt. Ugnsbaka i 10 min låt svalna. Mixa.
  2. Mixa jordgubbar, rabarber, banan, carob, vaniljpulver, chiafrön och tahini. Häll upp i glas och ställ in i kylen. Vid servering toppa med mullbär.
2 kommentarer om "Jordgubb- och rabarberkompott toppad med raw Mullbär"