Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Råbiff – klassiskt recept

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 67 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g oxinnanlår, nymalet
  • 2 msk olivolja
  • rikligt med nymalen svartpeppar
  • salt

Tillbehör

  • 4 äggulor
  • 1 finhackad rödlök
  • 4 msk dijonsenap
  • 2 msk cornichorn
  • 4 msk kapris
  • 5 cm pepparrot, nyriven
  • Peppar
  • Flingsalt
  • Vattenkrasse

Så här gör du

  1. Blanda köttet med hälften av all dijon, finhackad rödlök, hackad kapris och hackad cornichorn. Samt salt och peppar och 2 msk olivolja.
  2. Med lite olivolja, pensla insidan på passande formar.
  3. Gör ett hål i mitten och lägg varsin äggula i.
  4. Servera med övriga hackade tillbehör i små skålar.
  5. Toppa med vattenkrasse och riven pepparrot.

Nyhet! Köpklara recept.

Det går ännu inte att köpa hem ingredienserna till just det här receptet, men du hittar många andra köpklara recept här.

2 kommentarer om "Råbiff – klassiskt recept"