Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Hjortronglass 
med varma 
hjortron

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 bitar

  • 1/2 paket tinade hjortron, 125 g

  • 1 dl turkisk yoghurt

  • 1 dl vaniljkesella

  • 1 msk agavesirap

  • 1/2 paket frysta hjortron, 125 g

Så här gör du

  1. 
Mixa hjortron i en matberedare tillsammans med yoghurt, kesella och agave. Lägg i en rund plastskål och ställ in i frysen minst 4 timmar.

  2. Ta ut asken och stjälp upp hjortronglassen. Skär i fyra bitar och lägg upp på desserttallrikar.

  3. Värm de frysta hjortronen i en kastrull och häll över, ­servera direkt.