Logga in här

Härliga påsksnittar.

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

1 portion
  • Grovt bröd
  • Smör
  • Skagenröra
  • Forellrom
  • Ädelost
  • salami
  • parmesan
  • lufttorkad skinka
  • hovmästarsås
  • kallrökt lax

Så här gör du

  1. Jag använder mig av ett grovt proteinbröd då jag gör mina snittar. Jag skär dom i jämnstora bitar och brer på lite smör.
  2. Snitt med parmesan: jag skär en större bit parmesan och lägger i botten, ovan har jag lufttorkad skinka.
  3. Snitt med ädelost: jag brer ut ädelosten och viker en skiva salami över.
  4. Snitt med Skagen: jag lägger en klick Skagen på snitten och toppar av med forellrom.
  5. Snitt med lax: jag brer lite hemmagjord hovmästarsås på brödet och skär sedan skivor ifrån min kallrökta lax.