Hallon– och jordgubbskräm på lchf-vis med färska bär och gräddmjölk

Wolfgang Kleinschmidt
Ingredienser
4 PORTIONER
Kräm
- 4 dl bärpuré av hallon och jordgubbar
- 1 1 ⁄2 dl chiafrön
- 4 dl vatten
- ev 2 msk stevia
Gräddmjölk
- 2 dl mjölk
- 2 dl vispgrädde
Tillbehör
- 1 dl färska hallon
- 4 klasar vinbär
- 4 msk hackade valnötter och mandlar
Så här gör du
- Vispa ihop ingredienserna till krämen. Låt svälla i kylen minst 8 timmar.
- Gräddmjölk: Blanda mjölk och grädde till en fyllig gräddmjölk.
- Servering: Servera krämen med gräddmjölken i djupa tallrikar eller skålar. Garnera med hallon, vinbär och hackade valnötter eller mandlar.

Du kanske även gillar
Populära recept