Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Grönsaksantipasto

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

1 portion
  • 1 zuccini
  • 1 aubergine
  • 2 röda paprikor, exv. röd och gul
  • 1 stor gul lök
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • 2 klyftor vitlök
  • chilipeppar
  • 200 gr champinjoner
  • salt
  • nymald peppar

Så här gör du

  1. Skär grönsakerna i bitar och stek dem var för sig i olivolja med vitlök och chili. Grönsakerna ska bli mjuka utan att bli brända. Salta och peppra och skvätt över balsamvinäger och ev. lite mer olivolja. Låt dem kallna. Jag brukar finhacka grönsakerna innan jag steker dem och blanda ihop dem som en röra när de är färdiga. Man kan också välja att göra lite större bitar och lägga upp dem i grupper var för sig på ett fat som antipasto.