Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Glutenfritt muslibröd

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Smakrikt och gott bröd som passar både med och utan smör eller pålägg. Gott till frukost, soppa eller fika.

Ingredienser

1 Bröd
  • 1 dl Linfrön
  • 2 dl Pumpakärnor
  • 2 dl Solroskärnor
  • 1 dl helt bovete
  • 3 msk Fiberhusk
  • 2 msk chaifrön
  • 5,5 dl Havregryn
  • 3 msk Nyponskalmjöl
  • 0,5 dl Kokosolja, smält
  • Ev 1 dl Torkade plommon och aprikoser, hackade
  • 6,5 dl Vatten, kokhett
  • 0,5 tsk Salt

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser väl. Låt svälla 5 min. Tryck ner ett bakplåtspapper i en avlång brödform. Häll i smeten. Tryck till. Grädda 1,5 h 175°C.