Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Glutenfri ugnspannkaka på keso med kokos och bär

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 6 st har redan röstat

Ingredienser

6 portioner
  • 500 g Keso
  • 6 st Ägg
  • 2 msk Fiberhusk
  • 2 dl riven kokos
  • 1 dl Grädde eller mjölk
  • Salt
  • 2 dl Bär ex blåbär, lingon eller hallon
  • 25 g smör

Så här gör du

  1. Smöra en ugnsform ca 30x40 cm. Lämna några klickar smör på botten av formen. Mixa ihop alla ingredienser. Häll smeten i formen, strö ev över 2 dl frysta bär ex. blåbär och grädda mitt i ugnen 15 - 20 min, 225°C.