Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Glutenfri ugnspannkaka med bär

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 6 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 6 st Ägg, ekologiska
  • 500 g Keso
  • 0,5 dl Grädde eller mjölk
  • Salt och svartpeppar
  • 2 msk Psylliumhusk
  • 2 dl Lingon, hallon, vinbär eller blåbär (frysta eller färska)
  • 25 g smör

Så här gör du

  1. Smöra en ugnsform och klicka ut resten av smöret på botten av formen. Mixa ihop keso, ägg, grädde eller mjölk, psylliumhusk, salt och peppar. Häll smeten i formen, strö över bären.och grädda mitt i ugnen 15 - 20 min, 225°C.