Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Glittrig ischoklad – recept

Betyg: 5/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

50 stycken
  • 50 ischokladformar
  • 250 g mörka chokladknappar eller hackad choklad
  • 125 g smör eller kokosfett

Till garnering:

  • ätbart guldpulver

Så här gör du

  1. Ställ formarna på en bricka.
  2. Smält smöret i en släpplättpanna. Häll i chokladen. Ta pannan från värmen och rör om tills chokladen smält och blandat sig med smöret till en jämn smet.
  3. Häll smeten i en liten kanna, som tål värme. Fördela chokladsmeten i formarna och låt stelna i kylskåp 3-4 timmar.
  4. Garnera med lite guldpulver.