Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Fläderparfait

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 16 st har redan röstat

Ingredienser

4 portion
  • 3 st äggulor
  • ½ dl stevia/florsocker
  • 3 dl vispgrädde
  • ½ dl outspädd fläderblomssaft

Serveras med

  • Färska bär, hallon, blåbär, jordgubbar

Så här gör du

  1. Vispa äggulorna fluffiga tillsamman med steva/florsocker
  2. Vispa grädden ordentligt.
  3. Blanda äggulorna med vispgrädden,
  4. Blanda ner outspädd fläderblomssaft.
  5. Frys i fina portionsformar i minst fyra timmar. Ta upp och låt tina ca 20 min i kylskåpet innan servering.
  6. Servera parfait med färska bär ex hallon, blåbär eller jordgubbar,