Fiskwrap och salladstacos med salsa och dippsås

Cilla Karlsson
Ingredienser
4 portion
salsa
- 1/3 Mango
- 1/2 röd paprika
- lite hackad röd chili
- 1 st salladslök
- 1 st färsk ananas ring ca 1,5 cm tjock
- 1 tsk vit balsamvinäger
- lite färsk hackad koriander
- lite pressad färsk limesaft
- ev flytande honung om frukten inte är tillräckligt söt
Ananas och avokado dippsås
- 3 st skivor färsk ananas ca 1 cm tjocka
- 1 st avokado
- 1 st salladslök
- 1/2 msk vit balsamvinäger
- 1 msk jordnötsmör
- 1/2 hönsbuljongtärning
- salt och peppar
Så här gör du
- Hacka alla ingredienser till salsan i små bitar, pressa över limesaft och häll på vinägern , blanda runt. Förvara i kyl.
- Ananas och avokado dippsåsen - mixa alla ingredienser i matberedare till en slät och fin pure. Smaka av med salt och peppar. Förvara i kyl.
- Du kan servera salsan och dippen till fisk, fågel, kött m.m eller som här i en wraps med tortillabröd tillsammans med fiskpinnar och en salladstacos på vanligt salladsblad.

Du kanske även gillar
Populära recept