Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Fiskpinnar med frisk potatissallad på pepparrot

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • fiskpinnar 400 g (16 st)
  • 1 msk smör

Potatissallad

  • 1 kg kokt, fast potatis
  • 1 hel saltgurka
  • 3 msk kapris
  • 1-2 hackade äpplen (gärna Pink lady)
  • 150 g grekisk yoghurt
  • 2 dl filmjölk
  • 3 msk hackad gräslök
  • 2-3 tsk riven pepparrot
  • salt & svartpeppar

Så här gör du

  1. Skala potatisen, skär i kuber.
  2. Skär saltgurkan i strimlor.
  3. Kärna ur äpplet, skär i bitar och låt skalet vara kvar.
  4. Skala och riv pepparroten. Blanda med mjölk och yoghurt.
  5. Blanda alla ingredienser till salladen.
  6. Låt vila i kylen.
  7. Stek fiskpinnarna i smör.
  8. Lägg upp fiskpinnarna, riv över lite pepparrot och servera med potatissalladen.