Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Fiskgratäng med dijonsenap och dragon

Betyg: 3/5 Sätt ditt betyg. 33 st har redan röstat

En portion är lika med 493 kcal.

Ingredienser

2 portioner
  • 300 g sej
  • 1/2 dl riven ost

  • 2 tsk fransk senap
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1/2 dl vispgrädde
  • 1/2 msk dragon
  • salt och svartpeppar
  • 4 dl sallad med gurka och tomat
  • 10 svarta oliver

Så här gör du

  1. Skär den tinade fisken i lagom stora skivor och placera i en ugnsfast form. Salta och peppra.
  2. Blanda samman crème fraîche, grädde, dijonsenap och dragon och häll över fisken. Strö över osten och grädda i 225 grader i cirka 20 minuter.
  3. Fördela oliverna över salladen och servera till den goda gratängen.
2 kommentarer om "Fiskgratäng med dijonsenap och dragon"
    • Mitt Kök
      Mitt Kök
      svar till Magnus

      Hej Magnus! Nej, ta den ost du tycker är godast. Men om du vill ha mycket smak är det gott att ta en vällagrad ost, typ västerbottensost eller prästost 🙂 /Stina, webbredaktör Mitt Kök.