Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Exotisk kvargfrukost med papaya, passionsfrukt och kokos

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 port

Vaniljkvarg

  • 600 g kvarg, 1 % fetthalt
  • 2 krm vaniljpulver
  • 1 papaya
  • 2 passionsfrukt
  • 4 msk kokoschips

Tillbehör

  • 8 fullkornsskorpor
  • 8 mager Prästost, 17 % fetthalt
  • Bregott mellan

Så här gör du

  1. Blanda kvarg och vaniljpulver.
  2. Skala, kärna ur och skär papayan i bitar.
  3. Häll upp kvargen i skålar. Lägg på papaya, kläm över passionsfrukt och strö över kokos.
  4. Servera yoghurten tillsammans med fullkornsskorpor med ost.