Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Endiveblad med getost och mangosalsa

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 2 endiver
  • 100 g getost

Mangosalsa

  • 1/2 mango
  • 1/2 avokado
  • 1/2 basilika
  • 1/2 dl hackad mandel
  • 1 tsk honung
  • salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Börja med mangosalsan. Skala och skär mangon och avokadon i mindre bitar.
  2. Spara hälften av basilikan till dekoration och finhacka resten. Vänd ner basilika, mandel och honung med mango och avokadotärningarna och smaka av med salt och peppar.
  3. Skölj av endivebladen och fördela dem på en tallrik. Lägg mangosalsan på ena halvan av salladsbladet och fördela getosten på den andra halvan.
  4. Dekorera med basilika och servera på ett stort fat.