Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Dragonkyckling med ris

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 101 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 4 st kycklingfiléer
  • 3 dl grädde
  • 2 dl kraftig kycklingbuljong
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk torkad dragon
  • 2 msk färsk dragon
  • 4 st vitlöksklyftor
  • smör
  • salt och peppar
  • ris till servering

Så här gör du

  1. Skär varje kycklingfilé i 3 bitar på längden. Bryn dem i smör tills de blivit gyllenbruna. Vispa ihop grädde, buljong, torkad dragon, pressad vitlök och dijonsenap i en gryta. Lägg i kycklingen och låt den koka cirka 12 minuter under lock. Strö över färsk dragon. Servera med ris och en god sallad.