Donals ceviche

Ingredienser
- 400 g av havsabborre, filéer utan skinn och ben
- 1/2 rödlök, fint skivad
- 3 lime
- 1 apelsin
- havssalt
- 1 msk socker
- 2 röda chilifrukter, finhackad
- 3 plommontomater, finhackad
- 1 koriander
- olivolja
- tortilla chips
Så här gör du
- Placera löken i isvatten under 10 minuter för att slippa den rå lök smaken.
- Skiva fisken i 2 x 2 cm kuber, lägg i en skål och krydda med havssalt. Låt vila i 2-3 minuter, under tiden vispa ihop fruktjuicen med socker så den löser sig.
- Tillsätt sedan fisken tillsammans med chili. Låt marinera i kylen i 10 minuter.
- Tillsätt koriander, tomater och rödlöken i skålen och rör om. Servera med några droppar jungfruolja av god kvalitet på toppen.

Du kanske även gillar
Populära recept