Crostini med äggsallad

Foto: Eva Hildén
Ingredienser
4 portioner
- 12 tunna baguetteskivor
- ca 1 msk olivolja
Äggsallad
- 3-4 hårdkokta ägg, kalla
- 1 stjälk salladslök
- 2 msk majonnäs
- salt
Till garnering
- nymalen svartpeppar
- 1 liten knippa gräslök
Så här gör du
- Sätt ugnen på 175 grader. Lägg baguetteskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
- Droppa över olivoljan och rosta i mitten av ugnen ca 5 minuter, passa noga så att crostinin inte bränns vid. Låt kallna.
- Skala och hacka äggen. Ansa och finhacka salladslöken. Lägg majonnäs i en bunke. Blanda i ägg och salladslök. Smaka av med salt.
- Fördela äggsalladen på crostini. Garnera med peppar och klippt gräslök.

Du kanske även gillar
Populära recept