Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Crostini med äggsallad

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 6 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 12 tunna baguetteskivor
  • ca 1 msk olivolja

Äggsallad

  • 3-4 hårdkokta ägg, kalla
  • 1 stjälk salladslök
  • 2 msk majonnäs
  • salt

Till garnering

  • nymalen svartpeppar
  • 1 liten knippa gräslök

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg baguetteskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Droppa över olivoljan och rosta i mitten av ugnen ca 5 minuter, passa noga så att crostinin inte bränns vid. Låt kallna.
  3. Skala och hacka äggen. Ansa och finhacka salladslöken. Lägg majonnäs i en bunke. Blanda i ägg och salladslök. Smaka av med salt.
  4. Fördela äggsalladen på crostini. Garnera med peppar och klippt gräslök.