Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Coleslaw med jalapeño

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 200 g vitkål
  • 500 g sockerärter
  • ca 12 rädisor
  • 2 dl fintärnad färsk ananas
  • Sås
  • 1/2 dl majonnäs
  • 3/4 dl gräddfil
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 tsk strösocker
  • 3/4 msk dijonsenap
  • 1 tsk nystötta kumminfrön
  • 1/2-1 msk fintärnad inlagd jalapeño
  • salt

Så här gör du

  1. Strimla kålen fint. Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med salt. Blanda kål och sås.
  2. Täck över med plast och låt vila minst någon timme i kylen.
  3. Strimla sockerärterna och skiva rädisorna. Blanda ner sockerärter, rädisor och ananas i salladen strax före servering.