Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Ceviche på vit fisk

Betyg: 4/5 Sätt ditt betyg. 5 st har redan röstat

Ingredienser

4 portioner
  • 600 g vit fiskfilé, till exempel torsk
  • 1 röd chili
  • 1 rödlök
  • 1 kruka koriander
  • 1 röd paprika
  • 3 lime
  • 3 citroner
  • salt och peppar

Så här gör du

  1. Finhacka chili, rödlök, koriander och paprika och lägg i en skål.
  2. Skär fisken och i centimeterstora kuber och lägg dem i skålen. Pressa saften ur lime och citroner över och se till att fisken är helt täckt av vätska.
  3. Låt dra i kylskåpet i 2–3 timmar.