Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Castellane Med Getost, Räkor Och Kapris

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner
  • 400 g Barilla Castellane
  • 200 g Räkor
  • 200 g Färska mogna tomater
  • 100 g Färsk getost
  • 30 g Kapris
  • 
1 klyfta Vitlök

  • 4 msk Olivolja (extra jungfru)
  • En nypa hackad persilja
  • Salt
  • Peppar

Så här gör du

  1. Värm en stor kastrull med vatten.
  2. Skölj de färska tomaterna och skär dem i bitar.
  3. Skala vitlöksklyftan. Hetta upp vitlöksklyftan i olivoljan i en stekpanna.
  4. Tillsätt skalade räkor, kapris och tomater. Tillaga varsamt i 5 minuter.
  5. Lyft sedan ur vitlöken och ställ åt sidan.
  6. Koka Castellane al dente i rikligt med lätt saltat vatten.
  7. Häll av vattnet och blanda pastan med såsen. Blanda väl och tillsätt smulad färsk getost.
  8. Strö färsk hackad persilja över, tillsätt lite malen svartpeppar och servera.