Bli medlem på Mitt Kök helt gratis.
  • Spara obegränsat antal recept
  • Ladda upp egna recept
  • Kommentera recept

Logga in här

Capriccosa-crêpes

Betyg: 0/5 Sätt ditt betyg

Ingredienser

4 portioner

Crêpes

  • 2 dl valfri mjölk
  • 6 ägg
  • 1 1/2 msk psylliumfröskal
  • 2 nypor salt
  • 1/2 tsk vaniljpulver

Fyllning

  • 200 g champinjoner
  • 200 g rökt skinka
  • 200 g riven mozzarella
  • 2 dl tomatsås/pizzasås

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa samman allt med elvisp eller stavmixer. Låt stå i 5 minuter och grädda sedan i smör eller i kokosfett. Skiva champinjonerna och fräs dem tills de fått fin färg.Strimla skinkan. Fyll varje pannkaka med lite skinka, riven mozarella och champinjoner. Lämna några champinjoner och lite mozzarella till garnering. Rulla ihop pannkakorna och lägg med skarven neråt i smord ugnsform. Fördela tomatsåsen ovanpå i en sträng över varje crepe, toppa med riven ost. Gratinera i ugn i cirka 8-10 minuter.